Dit ben ik

Er is een hoop twijfel aan vooraf gegaan eer ik besloot toch een blog te beginnen. Wie is er nu geïnteresseerd in wat ik te vertellen heb vroeg ik me af. Inderdaad, misschien niemand. We gaan het zien.

Laat ik me eerst voorstellen. Ik ben Mariëlle, ik ben 45 jaar, getrouwd met de liefste man en moeder van een zoon van 22 en een dochter van 17. Verder wonen er 2 honden, 2 katten en een cavia bij ons en met zijn allen wonen wij in het midden van het land. Onze zoon woont inmiddels op zichzelf.

Ik ben graag creatief bezig. Samen met mijn dochter vind ik het leuk om bezig te zijn met polymeer klei en het opleuken van glazen potten. Daarnaast werk ik graag met vilt en wil ik gaan experimenteren met papier mache. Ook ben ik gek op koken en daarbij maak ik graag gebruik van mijn slow cooker.
Het lijkt me leuk om deze passies te delen met anderen en daarbij links plaatsen naar sites waar ik ideeën opdoe.

De afgelopen jaren heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. Ik heb als ervaringsdeskundige binnen de GGZ gewerkt, ben voorzitter geweest van een cliëntenraad van een jongereninstelling, ben korte tijd actief geweest als schuldhulpmaatje en ben secretaris en later voorzitter geweest van een stichting die zich bezig houdt met het ondersteunen van gezinnen die onder het bestaansminimum leven.

Op dit moment doe ik geen vrijwilligerswerk. Het is even tijd voor een pas op de plaats en me even te focussen op mezelf en mijn gezin.

Ik vind mezelf maatschappelijk betrokken en ben graag op de hoogte van wat er allemaal speelt in Nederland maar natuurlijk ook daarbuiten. Een van mijn sterke kanten is mijn nieuwsgierigheid en mijn drang om mensen en situaties te begrijpen. Tegelijkertijd is dat ook een grote valkuil van mij. Niet alles valt te begrijpen maar dat muntje is nog niet echt gevallen.
Dit zal dan ook een plek zijn waar ik het regelmatig over actualiteiten zal hebben en wat ik daarbij denk en voel.

Verder heb ik, al zeg ik het zelf, een goed gevoel voor humor. Ik ben gek op lachen en ook dat wil ik hier graag doen.
Kortom, ik hoop hier een veelzijdige blog bij te gaan houden en hoop daarbij andere mensen te kunnen boeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s